Nogen tror på Fabeldyret, andre gør ikke...

Fabeldyret er en ung rapper, der på få år har skrabet meget erfaring til sig. Med et hjerte bankende for lyrikken, formår han alligevel gang på gang at kaste sig ud i nye temaer, udtryk og konstellationer.
Derfor kan han også skrive sig på en lang række projekter, både solo og i samarbejde med andre.

Fabeldyret blev født i 1990 i Københavns Nordvestkvarter, og har siden da rykket meget rundt i både Danmark og Iran.
Nu er han dog at finde i hovedstadens gader igen.
Siden 2009 har han været at finde på forskellige plader og i 2010 udkom hans solodebut, EP'en "Lakonisk", der var produceret af Kragetæers egen Antik.
Året efter udkom den på vinyl. EP'en fik mange pæne ord med på vejen af anmelderne og blev sågar ”Månedens Demo” i musikmagasinet Gaffa.
Herefter var han at finde i grupper som Novo Mundus, På Klods Hold, De Andre og senest Død & Kritte. I efteråret 2013 udkommer opfølgeren til "Lakonisk”, og udgivelsen bliver endnu en EP, under navnet "Cirkus Slaraffenland".
Den er skabt i samarbejde med Ogu, der ligeledes er at finde på Kragetæer.

I 2009 var Shahin Aakjær, der er manden bag Fabeldyret, en del af undervisningsprojektet De 10 Skud. De udgav en CD og kombinerede det med et undervisningsprojekt.
Det bragte dem rundt omkring på skoler, gymnasier og efterskoler i hele landet.
Nu er han vendt tilbage til undervisningsdelen af musikken. Ved siden af projekterne og udgivelserne, underviser han unge i rap i selskab med Loke Deph. Herudover har han også været en del af Spoken-word-eksperimentet "Mundheld" og har også deltaget i Rap Slam Battles.

Fabeldyret har i de sidste år også været at finde på diverse scener landet rundt.
Han er en rapper der nyder at spille live, har spillet et hav af koncerter og har været at finde på blandt andet Skanderborg og Samsø Festival. Fabeldyrets liveshows kan varmt anbefales.

Kragetæer I/S . Korfuvej 5, st., th. 2300 Kbh S . Tel. 21289148 . CVR: 34862621